Zavřít
Skyřická 44, Most
776 832 891

Drazí členové a přátelé golfového klubu,

je nám potěšením oznámit Vám, že jsme dokončili renovaci jamky číslo 9 a přidali tak, poprvé v historii, do našeho hřiště opravdovou vodní překážku. Ta přináší nejen novou výzvu, ale také významně posiluje estetickou stránku našeho malebného hřiště.

Inovace pro zlepšení zážitku
Renovace jamky číslo 9 byla provedena s ohledem na zlepšení herního komfortu pro všechny hráče bez rozdílu. Nový design jamky je i přes začlenění vody do hry vlídnější než bývalý dlouhý tří par s auty vpravo a hned za greenem. Přidání vodní překážky před green tak nejenže přidává do hry strategický prvek, ale rovněž zvyšuje atraktivitu této části hřiště. Jamku lze nyní hrát jako tří par nebo jako čtyř par. Různé kombinace během turnajů dodají hře na zajímavosti a v kombinaci s jamkou č.3, kterou lze hrát také jako čtyř nebo pěti par tu máme najednou několik různých herních zážitků během jednoho turnaje.

Krása v každém úderu
Nově přidaná vodní překážka není jen o herní výzvě, ale také o estetické přitažlivosti. Voda přidává do našeho golfového klubu další rozměr krásy a přírodní harmonie. Při každém úderu si hráči budou moci vychutnat pohled na tuto malebnou vodní plochu, která skvěle doplňuje okolní krajinu.

Zážitek v obrazech
Pro ty z vás, kteří se těší na prozkoumání nové vodní překážky, jsme připravili galerii fotografií, která zachycuje krásu přepracované jamky č. 9. Podívejte se na fotografie a nechte se unést atmosférou našeho hřiště.

Deti
Deti
Deti
Deti
Deti

Přijďte a vychutnejte si
Nechte se inspirovat a přijďte si vyzkoušet naši novou jamku č. 9 s vodní překážkou. Těšíme se na Vás a doufáme, že si novou výzvu užijete stejně tak jako my.

S láskou a vášní pro golf,

I. Golf Club Most